Lunch tentoonstelling Sixtijnse Kapel Michelangelo

Sixtijnse Kapel

Michelangelo lunch

Speciale lunch tijdens de Sixtijnse Kapel Tentoonstelling bij Restaurant Zebedeus in Den Haag

Vanaf 21 juni tot 8 september 2024 presenteert Restaurant Zebedeus in Den Haag een unieke lunchervaring tijdens de tentoonstelling ‘De Sixtijnse Kapel van Michelangelo‘. Zebedeus biedt de perfecte plek om uw culturele uitstapje over de Sixtijnse Kapel te combineren met culinaire verwennerij.

Unieke lunch geïnspireerd door Michelangelo

Onze chef-kok heeft een exclusieve lunch samengesteld, geïnspireerd door de meesterwerken van Michelangelo in de Sixtijnse Kapel. Elk gerecht is bereid met verse, lokale ingrediënten die uw smaakpapillen zullen verrassen.
Zebedeus is gevestigd in de Grote Kerk, de locatie van de tentoonstelling en eenvoudig bereikbaar, de ideale plek om even bij te komen.

Reserveer nu en maak uw bezoek aan de tentoonstelling onvergetelijk!

Hoogtepunten van onze speciale lunch:

  • Unieke gerechten geïnspireerd door Michelangelo
  • Verse, lokale ingrediënten
  • Gezellige ambiance in het hart van Den Haag
  • Zowel binnen als buiten onder de bomen

Reserveer uw lunch vandaag en beleef de perfecte combinatie van kunst en lekker eten!
Restaurant Zebedeus is 7 dagen per week geopend.

De tentoonstelling ‘De Sixtijnse Kapel van Michelangelo’ komt tijdelijk naar de Grote Kerk in Den Haag, na succesvolle edities in steden zoals Lyon, Marseille, Bordeaux en recentelijk Toulouse. De tentoonstelling laat deze kunst van dichtbij, levensgroot en van een nog nooit eerder gezien perspectief ervaren. Ideaal voor een dagje weg!

Bezoekers kunnen 34 fresco’s van Michelangelo op ware grootte en van dichtbij bewonderen. De reproducties zijn met precisie gemaakt dankzij hoogwaardige fotografie en een speciale druktechniek, waardoor elk detail behouden blijft. Naast de schilderijen is er een gratis audiogids met informatie over Michelangelo’s inspiratie en technieken. De audiogids is voor Apple en Android smartphones beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans, Spaans en Duits. Er is ook een documentaire over de uitdagingen van Michelangelo. De tentoonstelling duurt 60 tot 90 minuten, is rolstoeltoegankelijk, en geschikt voor alle leeftijden. Deze unieke kans laat bezoekers de pracht en details van de Sixtijnse Kapel ervaren zonder de drukte van het Vaticaan.